Website also avalible in:

Megosszuk a tapasztalatainkat

RBlog | Szakmai és üzleti tanácsok

Kiknek írunk?

Szakmai publikációinkkal és tippekkel segítséget szeretnénk adni minden olyan érdeklődőnek, akik jobban megismérnék a weboldalak készítésének világát, az üzleti életben már otthonosan mozgóknak, de az online térben még útbaigazításra váróknak, profiknak, akik éhesek a még több információra, és kezdőknek, akik készen állnak online vállalkozás indításának első lépéseit megtenni.

Mi az RWeb-nél weboldalakat készítünk minden méretű és minden iparágban tevékenykedő vállalat számára. Akár egy webáruházat készítünk kiskereskedelmi vállalkozásnak, akár egy tartalomkezelt webhelyet egy ismert blogger számára, együttműködünk Önnel, hogy olyan webhelyet tervezzünk, amely megfelel az Ön célközönségének, és nem utolsó sorban amely hatékonyan képviseli vállalkozását.

Hírlevél

Csatlakozzon Ön is az RWeb közösségéhez! Értesüljön elsőként az aktuális publikációinkról!

Felkínáljuk a lehetőséget, hogy elsőként értesüljön e-mailben a legfrissebb publikációinkról. Ígérjük, hogy a megadott e-mail címre soha nem fogunk küldeni marketing célú hirdetéseket. A kidolgozott funkcionalitást kizárólag Önért hoztuk létre, hogy mindig friss információt kapjon – bármikor visszavonhatja a feliratkozását – a döntés mindig az Ön kezében lesz!

Továbbá ígérjük, hogy a megadott e-mail címét (és/vagy a hozzátartozó IP címét, munkamenet azonosítót – un. session ID) nem fogjuk továbbítani arra jogosulatlan harmadik félnek! Hiszünk a szólásszabadság, a diszkréció és az online anonimitás tiszteletben tartásában!

Üdvözölni szeretnénk az RWeb publikációinak olvasói között Önt is!

A “Csatlakozom az RWeb közösségéhez” gomb lenyomásával Ön tudomásul veszi és elfogadja az Adatkezelési tájékoztatónkban megfogalmazottakat.

nyilt-forraskod
Nyílt forráskód
David from RWeb

A nyílt forráskód

A nyílt forráskód megváltoztatták az életünket. Nekik köszönhetjük, hogy rengeteg időt spórolunk meg, amit mással is tölthetünk mint számítógép előtt ülni. A kulcs az, hogy

Tovább a publikációhoz »
a-cta-jelentese
Tanácsadás
Marietta from RWeb

CTA jelentése

Ahhoz, hogy egy vállalat sikeres legyen az online térben, szüksége van a megfelelő eszközökre. A CTA gomb az egyik legfontosabb elem egy weboldalon. Még a

Tovább a publikációhoz »
weboldalak-biztonsaga
Tanácsadás
Marietta from RWeb

A weboldalak biztonsága

A weboldalak biztonsága, napjainkban egyre fontosabbá válik. A hackerek napról napra okosabbak és átlagosan mindössze 6 másodpercet töltenek egy weboldal feltörésével! Weboldalak tulajdonosai gyakran teszik

Tovább a publikációhoz »
rweb-blog-keszites
Tanácsadás
David from RWeb

Blog készítés előnyei

Az online értékesítés nagyágyúinak számító szakemberek egybehangzó véleménye, hogy a blog készítés a legjobb módja egy cég kínálatának népszerűsítésére. Ez a blogbejegyzés összeszedi azokat az

Tovább a publikációhoz »

Legfrissebb publikációink

Mai dátum: október 4, 2022

Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

Business website order

Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

Weboldal rendelés

Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

Our latest publications

Todays date:október 4, 2022
RWEB-logo

Tisztelt Látogató!