Website also avalible in:

Gyakran ismételt kérdések

Összeszedtük azokat a kérdéseket, amelyek segíthetnek Önnek az együttműködésünk megalapozásában. A Gyakran Ismételt Kérdések között olyan hasznos információkat találhat, amelyek megkönnyíthetik a döntéshozatalt. Amennyiben egyéb kérdése lenne, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az info@rweb.hu e-mail címen, vagy az kapcsolati oldalunkon található űrlapon keresztül.

Amennyiben szóban egyeztetne, lehetőséget kínálunk telefonos időpontegyeztetésre is, amelynek keretében azonnal megválaszoljuk a kérdéseit. Ingyenesen kínálunk konzultációs lehetőséget és tanácsadást a weboldalak létrehozásával kapcsolatban. Foglajon mielőbb időpontot egy megbeszélésre, mivel korlátozott a kapacitásunk. (Havonta maximálisan három új ügyfelet tudunk fogadni.)

Olyan vállalkozások megjelenésért voltunk felelősek, melyek nemzetközi üzleti színpadon már régóta jelen vannak. A világ egyik legismertebb beszédtrénere blogjának a kialakításáért feleltünk.

Partnereink felé teljes diszkrécióval tartozunk, így nem tesszük nyilvánossá a weboldalukat, mivel azon szerepelhetnek személyes adatok is. Privát egyeztetésünk során természetesen sor kerülhet néhány referenciamunka mutatására.

Természetesen igen, amennyiben saját munkánkról van szó, tehát mi készítjük a honlapot, webrendszert. Tekintettel arra, hogy minden weboldal típus más fejlesztést igényel, a szerződésben pontosítjuk az üzemeltetés részleteit.

Igen, a saját fejlesztéseinkre vállalunk garanciát. Továbbá a szerződésben meghatározott időpontok betartására, és az üzemeltetés szakszerűségére: mindaddig amíg mi üzemeltetjük a weboldalt vállaljuk, hogy működni fog az oldal integritása és annak funkcionalitása.

A projekt nagyságától függően legfeljebb 8-10 munkanapon belül megvalósítható a projekt. Természetesen, ha a webshop, vagy blogrendszer egyéni fejlesztést igényel, a migrációs folyamat eltolódhat akár 30+ munkanapra is.

Nem szükséges személyes találkozó, mivel a rendelkezésre álló kommunikációs eszközök lehetőséget adnak a projekt teljes kivitelezéséhez: kezdve a szerződés aláírásától, egészen a migrálásig.

A fizetés kétféleképpen valósulhat meg: banki átutalással, vagy diszkrét, BitCoin fizetéssel. A fizetés történhet:

1.) 30% / 70% - Azaz két részletben, a projekt kezdetekor és a migráció befejezésekor.

2.) 100% - Az oldal migrációját követően.

Igen, Partnereink részére mindig biztosítunk időbeli kapacitást fejlesztési igényeik kivitelezéséhez. Egy weboldal olyan, mint a születőben lévő regény. Folyamatosan íródik, így a fejlesztésében soha nincs megállás. Ez a döntés mindig az Ön kezében lesz!

Mivel nem weboldal üzemeltető ügynökség vagyunk, ezért nem. Azonban, ha egy meglévő honlapot korszerűsítünk, új funkciókkal látjuk el, arra már vállalunk üzemeltetést és garanciát.

Szolgáltatásaink teljes kínálata

- gyakran ismételt kérdések -

Webfejlesztési szolgáltatásaink keretében rendelkezünk mindazokkal az erőforrásokkal, amelyekkel egyedi weboldalt hozhatunk létre az Ön vállalkozásának is! A megtervezett koncepciók tökéletes kivitelezésével minőségi eredményeket produkálunk. Megmutatjuk a legjobb trükköket, tippeket adunk, átnézzük az iparági trendeket, és a legjobb gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a sikeres együttműködésünkhöz.

Vállalati webáruház

Webshop készítés


Nővelje olnine jelenlétén vállalatra szabott megjelenéssel és megoldással.

Szolgáltatás bemutatása »
Gyakran ismételt kérdések - Prezentációs weboldalak

Prezentációs weboldal


Egy prezentációs weboldal segíthet professzionálisan bemutatkozni.


Szolgáltatás bemutatása »
Blog készítés

Üzleti blog


Építsen új csatornát a célközönsége eléréséhez és a kapcsolattartáshoz.


Szolgáltatás bemutatása »

Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

Weboldal rendelés

Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

Legfrissebb publikációink

Mai dátum: október 4, 2022

Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

Business website order

Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

Our latest publications

Todays date:október 4, 2022
RWEB-logo

Tisztelt Látogató!