Website also avalible in:

Kapcsolat

Üzleti kapcsolat, ahol a bizalom minden felett áll!

Amire építünk: állandó kapcsolat! Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben kérdése van.

Leendő ügyfeleink számára szeretnénk megkönnyíteni a kapcsolatfelvételt, így létrehoztunk egy konzultációs űrlapot, amin keresztül minden fontos információt megadhatnak, amire szükségünk van az együttműködésünk megkezdéséhez!

Köszönjük az érdeklődését!

  Konzultációs űrlap

  Legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk!  rweb-kapcsolatfelvetel

  Üzleti kapcsolat megalapozása

  § I.A kapcsolatfelvétel első lépése

  Töltse ki a mellékelt konzultációs űrlapunkat az online jelenlétének megalapozásához vagy fejlesztése érdekében. Kérjük, adja meg a nevét, elérhetőségét és röviden azt, hogy miben segíthetünk vállalkozásának.

  § II.Válasz egy munkanapon belül

  Garantáljuk, hogy legkésőbb a következő munkanapon felvesszük Önnel a kapcsolatot. Öt kérdést követően készen állunk, a vállalata/vállalkozása rendelkezésére állni.

  § III.Első változat átadása

  Az üzleti együttműködésünk első fejezeteként elkészítjük az új weboldalának látványtervét. Ingyenesen elküldjünk Önnek a célközönségére szabott látványvilághoz megfelelőt, majd jóváhagyása után folytatjuk a weboptimalizálást.

  Az alábbi időpontokban van lehetőség telefonos konzultációt igényelni és felvenni a kapcsolatot velünk. Válassza ki az Önnek legjobban megfelelőt ahhoz, hogy a kitüzőtt üzleti céljait megoszthassa velünk.

  Amennyiben személyesen is megismerne minket mielőtt üzleti partnereink között köszönthetnénk Önt, akkor élhet az online videós konzultáció adta lehetőséggel. Foglaljon időpontot a kínálatban szereplő kommunikációs platformok egyikére!

  Online vagy telefonos kapcsolatfelvételi fogadóóráink:

  A precíz kommunikáció minden üzleti kapcsolat alapja

  Amikor weboldala elkészül, online felhasználók millióinak mutatja meg vállalkozása arculatát, mondja el történetét. Webhelye az első benyomás, amelyet potenciális ügyfeleknek nyújt. Ezt szem előtt tartva egyedi weboldalak, webshopok és blogrendszerek készítését vállaljuk, határidőre, tudásunk maximális hozzáadásával!

  rweb-uzleti-kapcsolat

  Legfrissebb publikációink

  Mai dátum: október 4, 2022

  Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

  Business website order

  Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
  By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

  Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

  Weboldal rendelés

  Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
  Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

  Our latest publications

  Todays date:október 4, 2022
  RWEB-logo

  Tisztelt Látogató!