Website also avalible in:

Rólunk

Rólunk, röviden

Mi, az Rwebnél folyamatosan azon dolgozunk, hogy Partnereink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk. Csapatként dolgozunk együtt a célok elérése érdekében és szakértelemmel hozunk létre megoldásokat ügyfeleink számára. A kölcsönös tisztelet és bizalom jellemzi közös munkánkat, nyitottak vagyunk a változásokra, és proaktívan reagálunk az új kihívásokra. Magas követelményeket állítunk magunk elé, mert a legjobbak akarunk lenni abban, amit csinálunk.

Rólunk, akik a korszerű internetes megjelenését garantálják

Tófalvi Marietta

Közgazdász diploma megszerzése után a tanári pályát választottam, hogy a következő generációt megpróbáljam a gazdasági élet fogalmaival megismertetni. A tanári szerep folyamatos szakmai felkészültséget és a kommunikációm fejlesztését igényelte a részemről, melyet most az RWebnél kamatoztatok. Feladataim közé tartozik az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartás, az adminisztráció, a szerződések megkötése és archiválása. Fontosnak tartom, hogy a lehetséges és már a meglévő Partnereink bizalommal forduljanak hozzánk, ezért észrevételeikre, kérdéseikre igyekszem azonnal választ adni, hogy a közös munka még gördülékenyebb legyen. Segíthetek Önnek is?

Tisztelt Érdeklődő!

A mellékelt űrlapon vagy az info@rweb.hu e-mail címen keresztül tud elsődlegesen kapcsolatba lépni velünk, de előtte kérjük, hogy olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdések részt, ahol hasznos információkat találhat a működésünkről.

Az üzleti célú megkeresésekre legkésőbb egy munkanapon belül válaszolunk!

Köszönjük az érdeklődését!

rweb-david

Tófalvi Dávid

Teológia-filológia, intenzív angol szakon folytatott tanulmányaim befejeztével egyenes utam vezetett a jogi karra, ahol megismerkedtem a szervezettség fontosságával. Azóta is azt vallom, hogy a szakmai sikereseim mögött a rendszerezettség áll. Miért a webfejlesztés és nem a jogi pálya? Nagyobb sikerélménnyel tölt el induló vagy akár több generációs vállalkozások online jelenlétének megalapozása, vagy felfrissítése, mint a jogszabályok értelmezése. Eddigi webes tapasztalataimat bocsájtom rendelkezésre azok részére, akik korszerű és egyedi weboldallal szeretnének megjelenni az ügyfeleik és üzlettársaik előtt. Kíváncsi, hogy az Ön vállalkozásával közösen mit tudunk elérni?

  Konzultációs űrlap

  Legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk!  Támogatjuk Önt a vállalkozása fejlődése során

  Biztonságos, testreszabott üzleti weboldalak, webáruházak, blogrendszerek tervezésével, fejlesztésével és támogatásával foglalkozunk. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk Önnek is online jelenléte megalapozásában vagy fejlesztésében.

  Tapasztalatainknak köszönhetően megértjük, milyen célok mozgatják a törekvéseit, és mi az elérésüket hogyan tudjuk támogatni. Ennek megfelelően az Ön igényei állnak minden tevékenységünk középpontjában, miközben fókuszban tartjuk a célközönségét.

  Ismerjük a sikeres webfejlesztéssel járó kihívásokat. Éppen ezért segítséget nyújtunk a legjobb döntések meghozatalához, miközben személyre szabott tanácsokat is adunk a webfejlesztés irányával kapcsolatban. 

  Az Ön sikere a közös fejlődésünk!

  rweb-uzleti-partner

  TÁRSAK AZ ÜLZETI ÉLETBEN

  A ma működő vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy egyben online vállalkozások is legyenek. Amellett, hogy a talpon maradásnak lett az egyik feltétele a világhálón történő megjelenés, biztosak lehetünk abban is, hogy az elkövetkező évek sikertényezője az lesz, ki tud jobban online vállalkozni. Nem áll szándékunkban eltitkolni azt a tényt sem, hogy mi nem rövidtávú ügyfeleket keresünk, hanem hosszútávú partneri viszony kialakítására törekedünk Önnel, cégével, vállalkozásával. Együtt sikerülni fog!

  Európában és Észak-Amerikában szerzett tapasztalat

  Komoly költségvetéssel rendelkező európai vállalatnak, amerikai székhelyű multinacionális cégnek és a világ egyik legolvasottabb blogjának online megjelenésért voltunk felelősek. Büszkék vagyunk rá, hogy nekik segíthetünk a céljaikat elérni. Szívesen megosztjuk Önnel is több éves szakmai tapasztalatunkat.

  Műszaki projektmenedzsmenti szakértelem

  Pontosság, precizitás és átláthatóság jellemzi munkavégzésünket. Minden elfogadott projektünk egy jól megalapozott, tapasztalatra épülő és bejáratott munkafolyamaton megy keresztül, ezáltal garantált a projekt időbeli ütemezésének betartása és megvalosítása a szerződés keretein belül.

  Precíz, végigkísérő kommunikáció

  Mérföldkőről mérföldkőre haladva összesítjük az elért eredményeket és folyamatos tájékoztatásban részesítjük a Partnernünket. Ezáltal pontosan nyomon követhető a projekt haladása, lehetőség nyílik menet közbeni változtatásokra, további fejlesztések igénylésére. Hiszünk az állandó és végigkísérő kommunikáció fontosságában.

  Általános adataink és elérhetőségeink

  Vállalkozási forma: E.V.

  Név: Tófalvi Dávid E.V.

  Adószám: 57292340-1-36

  E-mail: info@rweb.hu

  Messenger: m.me/david.tofalvi

  rweb-szerzodes

  Rólunk mondták

  Ügyfeleink visszajelzései a világ minden tájáról 

  Értékeljük az ügyfeleinktől származó visszajelzéseket. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat. Köszönjük a bizalmat!

  Legfrissebb publikációink

  Mai dátum: október 4, 2022

  Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

  Business website order

  Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
  By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

  Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

  Weboldal rendelés

  Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
  Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

  Our latest publications

  Todays date:október 4, 2022
  RWEB-logo

  Tisztelt Látogató!