Website also avalible in:

Weboldal készítés

Prezentációs weboldal, webshopok és üzleti blogok

Olyan weboldalakat készítünk, amelyek az internetalapú üzleti tevékenység hatékony támaszai.
Vállalati webáruház

Webshop készítés


Nővelje olnine jelenlétén vállalatra szabott megjelenéssel és megoldással.

Szolgáltatás bemutatása »
Gyakran ismételt kérdések - Prezentációs weboldalak

Prezentációs weboldal


Egy prezentációs weboldal segíthet professzionálisan bemutatkozni.


Szolgáltatás bemutatása »
Blog készítés

Üzleti blog


Építsen új csatornát a célközönsége eléréséhez és a kapcsolattartáshoz.


Szolgáltatás bemutatása »

Szolgáltatásnyújtás lebonyolítása pontról pontra

§ I.Ingyenes konzultáció

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után, előre egyeztetett időpontban sort kerítünk az első konzultációs beszélgetésre, melynek keretében javaslatokat is teszünk az online jelenlétének kidolgozásához.

§ II.Átfogó kép kialakítása a vállalkozásról

Részletes megbeszélés után világossá válik számunkra, hogy mit szeretne a Partnerünk megmutatni a vállalkozásáról. Ugyanakkor már ennél a lépésnél fény fog derülni az online értékesítési tölcsér útvonalára.

§ III. Célközönség megismerése

Következő lépésként a célközönség igényeinek teljes figyelembevételével felépítjük logikusan a weboldal szerkezeti elemeit és kidolgozzuk az online értékesítési tölcsér vázlatát. (Angolul: user flow)

§ IV.Tárhely javaslat/tanácsadás

Amennyiben Partnerünk nem rendelkezik domain névvel vagy tárhellyel, javaslattétellel segítünk. Az ajánlásnál figyelembe fogjuk venni a célközönség globális elhelyezkedését. (szükség esetén: CDN - integrálásban is segítünk)

§ V.Teszt környezet létrehozása

Az előzetes egyeztetések alapján kidolgozzuk a honlap főoldalát és az alap logikai felépítését. Ezzel egyidőben elkészítjük a weboldal teszt környezetét is. A logikai felépítés jóváhagyása után folytatjuk a többi oldal fokozatos kivitelezését. 

§ VI.Reszponzivitás kidolgozása

Miután műszaki szempontból elkészül a weboldal desktop változata, gondoskodni fogunk a reszponzivitás kidolgozásáról is, nagy hangsúlyt fektetve a mobil változatra, mivel a tapasztalok azt mutatják, hogy a célközönség 70%-a a mobil eszközön böngész. 

§ VII.Releváns tartalomfeltöltés

Ezt követően a helyfoglaló elemek (szövegdoboz, képelem, video, stb) cseréjére kerül sor. Előre kért és rendelkezésünkre bocsájtott, lektorált szövegek és média anyagok fogják majd helyettesíteni az addig felhasznált helyfoglaló elemeket.

§ VIII. Műszaki munkálatok véglegesítése

A projektünket felkészítjük a migrációra, és a végső munkálatokat végezzük el: kód tömörítés, média anyagok weboptimalizálása, SMTP ellenőrzés és előkészítés. Felülvizsgáljuk, végigkísérjük a HTML emailek integritásának és kiküldésének a folyamatát. 

§ IX.Tesztelés/analitika integrációja

A weboldalt több eszközön teszteljük (Android, Apple termékek, laptop - nagy, közepes, kicsi. 4K kijelző),  hogy ellenőrizzük a kód beágyazódását és helyes működését, majd integráljuk a statisztikai mérő webes alkalmazást (v. alkalmazásokat). 

§ X.Migráció (Deployment)

Az elkészült honlapot átmigráljuk az éles környezetre, amely így elérhetővé válik a célközönség számára. Hozzáférést biztosítunk az analitika méréshez és a weboldal vezérlőpultjához. Kérésre néhány műszaki SEO RTippet adunk.

rweb-webshop

Üzleti weboldalak, amelyek segítik vállalkozásának növekedését az online térben

Az internetes megjelenés mára minden vállalkozás működésének létfontosságú részévé vált, függetlenül attól, hogy kisvállalkozásról vagy nagyvállalatról van szó. Nem túlzás azt mondani, hogy egy professzionális és modern weboldal jelentheti a különbséget az üzleti sikerek vagy a kudarc között. Mára az is beigazolódott, hogy üzleti weboldal készítésre szánt összeg egy megtérülő befektetés, nem pedig ablakon kidobott pénz.

Az interneten rendszeresen böngészőknek az lehet az érzése, hogy futószalag-oldalak keringenek a világhálón. Ezek az weboldalak ahhoz elegendőek, hogy a vállalkozások elmondhassák magukról rendelkeznek online felülettel, de ahhoz már édeskevesek, hogy figyelemfelkeltőek, a felhasználókat az oldalon tartóak is legyenek.

Az általunk tervezett üzleti célú honlapokra leginkább a célközönségre való összpontosítás, projekt igényeihez alakított egyedi megoldások és a maximális felhasználóélmény biztosítása a jellemzők. 

Legfrissebb publikációink

Mai dátum: október 4, 2022

Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

Business website order

Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

Weboldal rendelés

Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

Our latest publications

Todays date:október 4, 2022
RWEB-logo

Tisztelt Látogató!