Website also avalible in:

PREZENTÁCIÓS WEBOLDAL

Prezentációs weboldal készítés startupoknak, kezdő vállalkozásoknak

Egy teljes körű prezentációs weboldal fejlesztés eredménye egy informatív, interaktív és vonzó webhely. Kulcs a sikerhez az online üzleti életben. A legfontosabb egy prezentációs weboldalnál, hogy a látogató számára egyértelművé tegye mivel foglalkozik, és hogyan tud segíteni problémái megoldásában a vállalat. 

 * egységek példák 

Nekik már sikerült

Ügyfeleink visszajelzései a világ minden tájáról 

Értékeljük az ügyfeleinktől származó visszajelzéseket. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat. Köszönjük a bizalmat!

Prezentációs weboldal készítés előnyei

“Legszebb dolog az igazság, legjobb az egészség, legkedvesebb pedig az, ha az ember elérheti mindazt, amit szeret.”

– Arisztotelész

Akár terméket, akár szolgáltatást értékesít egy vállalat, a weboldalra értékesítési és marketingeszközként érdemes tekintenie. Egy stabil, letisztult kialakítású webhely biztosíthatja a megfelelő első benyomást a potenciális ügyfelek és partnerek számára.

prezentacios-weboldal-mobil

§ I.Mobilbarát kialakítás

Ma már a felhasználók elsősorban mobileszközökről böngésznek és tekintik meg a weboldalakat. Ennek megfelelően a weboldakkal szemben támasztott követelmények a mobilbarát kialakítás, gyorsaság, könnyű kezelhetőség és az élvezhetőség lettek.

§ II.Keresőoptimalizálási beállítások

A prezentációs weboldalak akkor segítik leghatékonyabban a vállalkozások növekedését, ha a keresőmotorok rangsorolási listáján előnyös helyen szerepelnek. A keresőoptimalizált felépítés támogatja ennek a célnak az elérését.

rweb-email

§ III.Konzultációs űrlapok elhelyezése

A prezentációs weboldalakba konzultációs űrlapok beépítésével az ügyfelek azonnal kapcsolatba léphetnek a vállalattal, üzenetet hagyhatnak vagy érdeklődhetnek a termékekről, szolgáltatásokról. Kidolgozzuk a legmegfelelőbb konzultációs űrlapot és teszteljük a funkcionalitását.

blogrendszer-keszites-rweb

§ IV.CMS-rendszer integrálása

A tartalomkezelő rendszer (CMS) a weboldalak tartalmának kezelésére szolgáló rendszer, melynek alapvető funkciói az új tartalmak közzététele, meglévő tartalmak kezelése, konkrét tartalmak keresése, közzétett tartalmakra vonatkozó elemzések megtekintése. Alkalmazása ideális választás minden vállalkozásnak.

§ V.Weboldalbiztonság

Mivel a prezentációs weboldalak elleni támadások egyre kifinomultabbá válnak, és a kiberbűnözők új technikákat fejlesztenek ki, minden webhely ki van téve a feltörés veszélyének. Emiatt fontos, hogy egy weboldal biztonsági intézkedéseket alkalmazzon az érzékeny adatok és információk védelme érdekében.

§ VI.Garanciavállalás

Az internet rohamosan fejlődő világában egyre fontosabb válik és növekszik a weboldalak készítéséhez kapcsolódó garanciavállalás iránti igény. Átadást követő hibák azonnali kijavítására, reszponzivitási beállításokból eredő problémák elhárítására vonatkozó vállalások ma már kötelező elemei a weboldalfejlesztési szolgáltatásoknak.

Prezentációs weboldal készítés alapmoduljaink

Ahhoz, hogy egy online vállalkozás sikeres legyen, nem elég, ha a legjobb termékekkel vagy szolgáltatásokkal rendelkezik. Tudnia kell azt is, hogyan kell azokat hatékonyan értékesíteni. Segítünk Önnek az úton elindulni, és megmutatjuk, mi kell ahhoz, hogy befutott online vállalkozóvá váljon. Végigvezetjük minden szükséges tudnivalón!

  Konzultációs űrlap

  Legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk!



  Kikkel dolgozunk?

  Üzleti, oktatási, tervezési, marketing, utazási vagy más területen tevékenykedő startupok vagy kezdő vállalkozások internetes megjelenésének kialakítását vállaljuk. Egy prezentációs weboldal segíthet professzionálisan bemutatkozni, és megosztani a saját történetet, szakmai eredményeket az online nagyközönséggel.

  Elkészítjük a digitális névjegykártyáját, amivel mindezt sikerül Önnek is megtennie. Célközönségének igényei szerint tervezve.

  Mutatkozzon be a digitális világban egy prezentációs weboldal keretein belül is

  Az online tér számtalan új lehetőségeket kínál a vállalkozások számára a növekedésre. Ha nem rendelkeznek aktív prezentációs weboldallal, akkor értékes lehetőségeket szalasztanak el a meglévő és a potenciális ügyfelekkel való kapcsolattartásra és elköteleződés kialakítására.

  Növelje az online látogatottságát

  A látogatottság az, ami életben tartja a vállalkozást a világhálón. A legjobb termék és szolgáltatás is elveszik az online piacon, ha nem fedezik fel a felhasználók. A föllendülő webhelyforgalom több eladást, több leadet, nagyobb elismerést és új üzleti kapcsolatokat jelent.

  Kommunikáljon prezentációs weboldalán keresztül

  A vállalatok honlapja egyben kommunikációs csatorna is, amelyen keresztül professzionálisan lehet üzenetet eljuttatni a célközönséghez. Egy jó weboldal olyan hely, ahol a vállalat és az ügyfelek közötti együttműködés ösztönzéséhez és fenntartásához minden kommunikációs lehetőséget megadnak. 

  prezentacios-weboldal-kommunukacio

  Fejlessze tovább vállalkozásátRWeb

  Tekintse meg szolgáltatásaink kínálatát!

  Teljes körű webfejlesztési megoldásokat kínálunk. Ennek keretében olyan dinamikus weboldalakat hozunk létre, amelyek megtestesítik a vállalkozások kitűzőtt céljait. 

  Blog készítés

  Üzleti blog


  Építsen új csatornát a célközönsége eléréséhez és a kapcsolattartáshoz.


  Szolgáltatás bemutatása »
  Vállalati webáruház

  Webshop készítés


  Nővelje olnine jelenlétén vállalatra szabott megjelenéssel és megoldással.

  Szolgáltatás bemutatása »

  Azon dolgozunk, hogy a legjobb prezentációs weboldalt hozzuk létre Partnerünk számára!

  Amennyiben Ön is szeretné elkápráztatni az ügyfeleit, pontosan átadni vállalkozása üzenetét célközönsége számára, érdeklődjön webfejlesztési szolgáltatásainkról.

  Amire számíthat közös munkánk során:

  Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

  Weboldal rendelés

  Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
  Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

  Legfrissebb publikációink

  Mai dátum: október 4, 2022

  Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

  Business website order

  Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
  By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

  Our latest publications

  Todays date:október 4, 2022
  RWEB-logo

  Tisztelt Látogató!