Website also avalible in:

Üzleti blog készítés

Üzleti blogrendszer készítés egyéni vállalkozóknak és Kft.-nek

A blogrendszer készítés hihetetlenül hatékony eszköz, amely megváltoztatja a célközönséggel való kapcsolattartás módját. Egyrészt arra használható, hogy népszerűsítsék általa a vállalkozást vagy az üzleti weboldalt. Másrészt blogbejegyzéseket lehet létrehozni az olvasók bevonása érdekében úgy, hogy közben forgalmat generál a vállalat weboldalára.

 * egységek példák 

Üzleti blog készítés előnyei

„A siker nem egyenes vonal. Sokkal inkább hasonlít a táncra, nyitottnak kell lenni hozzá a lehetőségekre.” 

– Arianna Huffington –

A blogrendszereket arra tervezték, hogy segítsék webes tartalmak, blogbejegyzések létrehozását, azonban folyamatosan fejlődnek, javulnak és új funkciókkal bővülnek. A blogok segítségével naprakészen tájékoztathatja ügyfeleit a legfrissebb hírekről, lehetővé teheti ügyfelei számára az egymással való kommunikációt, és népszerűsítheti kínálatát.

blogrendszer-keszites-az-rwebnel

§ I.Logikai felépítés

A blogrendszer tervezésekor az egyik legfontosabb szempont a rendszer logikai felépítése, vagyis annak biztosítása, hogy minden funkció a helyén legyen. Ez az alapja bármilyen tartalom létrehozásának. A logikai felépítésnek köszönhetően képes a vállalat a megfelelő tartalmat elkészíteni és olyan információkat kínálni, amelyek világos, tömör módon szólnak a célközönséghez. 

magyar-blogrendszer-keszites

§ II.Hírlevél feliratkozás

A sikeres blogrendszerek rendelkeznek hírlevél-feliratkozási rendszerrel, amely lehetővé teszi az olvasók e-mail címeinek gyűjtését. Ez azért fontos, mert az e-mail címek listája lehetővé teszi az olvasók közvetlen elérését, akik így értesítéseket kapnak a legfrissebb bejegyzésekről. Egy blogrendszer semmit sem ér olvasóközönség nélkül, és az e-mail lista az egyik legjobb módja a hűséges közönség kialakításának.

blogrendszer-keszites-magyarorszag

§ III.Kategorizálás

A kategorizálás a tartalom rendszerezésének módját jelenti. A tartalom kategorizálásával kapcsolatban az egyik legnehezebb feladat annak eldöntése, hogy milyen kategóriákat használjunk a különböző típusú tartalmakhoz. A kategorizálás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen kattintással, keresés nélkül megtalálják az érdeklődési körüknek megfelelő tartalmat.

blogrendszer-keszites-rweb

§ IV.CMS fejlesztés

A blogrendszer olyan weboldal, amely gyakran frissített tartalommal rendelkezik. A CMS, azaz tartalomkezelő rendszer egy olyan szoftveres megoldás, amely segít a blog tartalmának létrehozásában és kezelésében. A rendszer irányítja a tartalom közzétételéhez szükséges munkafolyamatokat: a szerkesztést, a felülvizsgálatot és a közzétételt.

blogrendszer-keszites-online

§ V.Moduláris bővítés

A blogrendszerek sikeréhez elengedhetetlen, hogy modulárisan bővíthetők legyenek. Ilyen módon a blogok teljesen a felhasználók igényeihez alakíthatók. A modularitás szerepe a blogrendszerekben rendkívül fontos, mert megkönnyíti a jövőbeli funkciók beépítését, anélkül hogy a meglévőket módosítani kellene. Ezáltal csökkenthetők az új funkciók fejlesztési költségei.

blogrendszer-keszites-budapest

§ VI.Fórum funkció

A fórum egy egyszerű módja a blogtémák tartalmának megjelenítésére. A fórum egy olyan online üzenőfal, ahol a felhasználók beszélgetéseket folytathatnak közzétett üzenetek formájában információcsere céljából. A fórumozási lehetőségek a blogrendszer típusától függően változnak. Két típusuk: a regisztrációt igénylő és a nem regisztrációt igénylő fórum.

Üzleti blog készítés alapmoduljaink

A blogok lehetőséget biztosítanak arra, hogy kapcsolatot teremtsen és építsen a felhasználóival. Megoszthatja a termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos ötleteit és információit, bemutathatja szakértelmét, személyiségét, és segíthet az ügyfeleknek, hogy jobban megismerjék Önt és a vállalkozását. Konzultációs űrlapunk kitöltése az első lépés saját blogrendszere elkészítéséhez.

  Konzultációs űrlap

  Legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk!  blogrendszer-keszites-vallalkozoknak

  Üzleti célra szabott blogrendszer készítés

  A blogolás az egyik legerősebb marketingeszköz, amivel az Ön vállalata rendelkezhet. Lehetővé teszi, hogy megossza tapasztalatait, hozzáértését és tanácsait a világgal, ami szakértőnek tüntetheti fel Önt a piacán. Segít leadeket, forgalmat generálni a weboldalára, és közösséget építeni a vállalkozása köré.

  Együtt dolgozunk Önnel, hogy fellendítse vállalkozását! Blogrendszere jól nézzen ki, olvasói pedig azonnal hozzájussanak a legfrissebb tartalmaihoz.

  Ön tudja, miért fontos az üzleti blog?

  Egy blogrendszer minden komoly internetes vállalkozás számára kötelező eszköz. Minden típusú vállalatnak valamint magánszemélyeknek is hasznos, mivel segít elérni a célközönséget és elkötelezetté tenni őket. A folyamatos kapcsolattartás tökéletes megoldása, mivel analitikán keresztül pontosan látható, hogyan lépnek kapcsolatba a látogatók az weboldallal, és az mennyire teljesít jól. 

  blogrendszer-keszites-vallalatoknak

  Fejlessze tovább vállalkozásátRWeb

  Tekintse meg szolgáltatásaink kínálatát!

  Teljes körű webfejlesztési megoldásokat kínálunk. Ennek keretében olyan dinamikus weboldalakat hozunk létre, amelyek megtestesítik a vállalkozások kitűzőtt céljait. 

  Vállalati webáruház

  Webshop készítés


  Nővelje olnine jelenlétén vállalatra szabott megjelenéssel és megoldással.

  Szolgáltatás bemutatása »
  Gyakran ismételt kérdések - Prezentációs weboldalak

  Prezentációs weboldal


  Egy prezentációs weboldal segíthet professzionálisan bemutatkozni.


  Szolgáltatás bemutatása »

  Nekik már sikerült

  Ügyfeleink visszajelzései a világ minden tájáról 

  Értékeljük az ügyfeleinktől származó visszajelzéseket. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat. Köszönjük a bizalmat!

  Kommunikáljon célközönségével a blogrendszerén keresztül!

  Egy proffeszionális blogrendszer segíti vállalatát abban, hogy a lehető leghamarabb elnyerje a weboldalára látogatók bizalmát. A minőségi tartalom ugyanis szakértelmet sugároz, így az informatív blogbejegyzések a lehető legjobb eszközt jelentik abban az esetben, ha a potenciális ügyfelek szemében szeretné valódi szakértőnek tűnni.

  Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

  Weboldal rendelés

  Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
  Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

  Legfrissebb publikációink

  Mai dátum: október 4, 2022

  Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

  Business website order

  Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
  By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

  Our latest publications

  Todays date:október 4, 2022
  RWEB-logo

  Tisztelt Látogató!