Website also avalible in:

Webshop készítés

Webshop készítés vállalatoknak és kezdő vállalkozásoknak

Egy jó webshopnak minden olyan információt tartalmaznia kell, amelyre a vásárlóknak szükségük van ahhoz, hogy megalapozott vásárlási döntést tudjanak hozni. A sikeres webshopnak három fontos pillére van: vonzó design, könnyű navigáció, hatékony ügyfélszolgálat. Azaz segít kitűnni a versenyszférából miközben kifogástalan látogatói élményt is ad. Átlátható navigációs struktúrával garantálja, hogy a látogatók könnyen megtalálják a keresett termékeket és információkat. A jó ügyfélszolgálatnak köszönhetően pedig megbecsült vásárlóknak érzik magukat.

 * egységek példák 

Nekik már sikerült

Ügyfeleink visszajelzései a világ minden tájáról 

Értékeljük az ügyfeleinktől származó visszajelzéseket. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy tovább fejlesszük szolgáltatásainkat. Köszönjük a bizalmat!

Webshop készítés előnyei

“A jövő azoké, akik látják a lehetőségeket, mielőtt azok nyilvánvalóvá válnak.

– John Sculley –

Az online értékesítés során megkerülhetetlen a webáruház indítása. Sok más online értékesítési platformmal ellentétben a saját webáruház építése nagyobb kontrollt biztosít a marketing, a design és vásárlói élmény felett. Egy olyan webáruházhoz, amely valóban eredményes, többre van szükség, mint szép képek és szép design. A legfontosabb, hogy világos információkkal rendelkezzen a termékekről, valamint megbízható ügyfélszolgálattal. Ha mindhárom pillér jelen van az online áruházában biztosítható, hogy nagy sikereket érhet el.

rweb-szamlazas

§ I.Számlázási integráció

A számlázási integráció nagyban megkönnyíti a webshop-tulajdonosok munkafolyamatát azáltal, hogy automatizálja a megrendeléstől a fizetésig tartó folyamatot. Időt és energiát takaríthat meg, mivel kiküszöböli a rendelési adatbeviteli hibák kockázatát. Az integrációnak köszönhetően minden megrendelés közvetlenül a webshopon keresztül kerül kiszámlázásra.

rweb-online-fizetes

§ II.Online fizetési rendszerek

Egy online áruházban a fizetési rendszer integrálása kritikus tényező, hiszen nagyban nagyban befolyásolhatja a vásárlói elégedettséget. Mivel az e-kereskedelem folyamatosan növekszik és fejlődik, folyamatosan új fizetési módok jelennek meg az internetes piacon. A megfelelő fizetési lehetőségek növelik az értékesítéseket a bizalom kiépítésében is a vásárlókban.

§ III.Logikai felépítés

Egy webshop létrehozása összetett folyamat. A tervezésnél a vásárlói igények megértése alapvető fontosságú. Itt az ügyfelek a webáruházban vásárolhatnak termékeket, és itt jelennek meg az áruval kapcsolatos információk. A designnak sokféle kritériumnak kell megfelelnie, de a megfelelő struktúra megköveteli a letisztultságot, hiszen az információkat és a felhasználói felületet logikusan kell megjeleníteni.

rweb-kinalat

§ IV.Kínálat variáció

A vásárlók elkötelezésének legjobb módja az online áruház mellett, ha széles termékkínálattal találkozhatnak. A nagy választékot úgy kell strukturálni, hogy a webshopon belül gyorsan és könnyen megtalálhatóak legyenek a termékek. Ráadásul sokkal könnyebb magasabb helyezést elérni a keresőmotorokban, ha széles termékválasztékot tart fenn az interneten a vállalat.

rweb-logikai-feltetel

§ V.Feltételes logika

Az online áruházak tervezésénél számos esetben kell feltételes logikát alkalmazni és kidolgozni. A feltételes logika lehetővé teszi, hogy a webáruház bizonyos feltételek alapján hozzon döntéseket, valamint hogy a vállalat könnyedén értékesítésen különböző termékeket különböző opciókkal, dinamikus árképzést alkalmazzon, fizetéseket fogadjon el, és különböző információkat gyűjtsön a felhasználó döntései, választásai alapján.

rweb-search

§ VI.Keresési funkció

Egy jó minőségű webshopnak erős keresési funkcióra van szüksége. A legsikeresebb online áruházak rendelkeznek olyan keresőmezőkkel, amelyek segítségével a felhasználók megtalálhatják a keresett termékeket nevük alapján vagy a bevásárlókosár oldalain elhelyezett kategóriák segítségével. Ezek a lehetőségek egyértelműen növelik a vásárlások gyorsaságát.

Webshop készítés alapmoduljaink

Ahhoz, hogy egy online vállalkozás sikeres legyen, nem elég, ha a legjobb termékekkel vagy szolgáltatásokkal rendelkezik. Tudnia kell azt is, hogyan kell azokat hatékonyan értékesíteni. Segítünk Önnek az úton elindulni, és megmutatjuk, mi kell ahhoz, hogy befutott online vállalkozóvá váljon. Végigvezetjük minden szükséges tudnivalón!

  Konzultációs űrlap

  Legfeljebb egy munkanapon belül válaszolunk!  rweb-vallalat

  Webshop készítés az Ön vállalkozásának is!

  Az online vásárlók száma egyre gyorsabban növekszik. Egy webáruház lehetőséget kínál arra, hogy lépést tartson ezzel a növekedéssel. Kiváló eszköz arra, hogy online értékesítse termékeit. Világszerte elérheti a vásárlókat, és pillanatok alatt megkezdheti termékei értékesítését vagy népszerűsítését.

  Egy webáruház elindítása ijesztő feladat lehet. Sok mindent figyelembe kell vennie: weboldala kialakítását, a fizetési lehetőségeket, a szállítást, a termékválasztékot, a marketinget és döntést kell hozni az ügyfélszolgálatról.

  A jó hír az, hogy gondos tervezéssel összeállíthat egy nyerő stratégiát az online áruháza számára, amiből a weboldala készítésének terhét levesszük a válláról.

  Trendkövetés webshop készítéssel

  A közösségi média robbanásszerű terjedésével, az okostelefonok számának növekedésével, az életünket megkönnyítő alkalmazásokkal, valamint azzal a ténnyel, hogy tíz emberből nyolc valamilyen módon használja az internetet, az online vásárlás a modern élet elengedhetetlen részévé vált.

  rweb-online-vallalkozas
  rweb-webshop-keszites-online

  Webshop készítés a felhasználók igényei szerint

  A rohamos léptekkel fejlődő világhálón a fogyasztói magatartás  is gyorsan változik. Ma már nem elég egyszerűen zökkenőmentes, kellemes vásárlási élményt nyújtani a weboldalon. A legjobb webshopok dinamikusak, ami azt jelenti, hogy alkalmazkodnak a felhasználók igényeihez. 

  Webshop készítés

  A vállalatok honlapja egyben kommunikációs csatorna is, amelyen keresztül professzionálisan lehet üzenetet eljuttatni a célközönséghez. Egy jó weboldal olyan hely, ahol a vállalat és az ügyfelek közötti együttműködés ösztönzéséhez és fenntartásához minden kommunikációs lehetőséget megadnak. 

  webshop-rweb

  Fejlessze tovább vállalkozásátRWeb

  Tekintse meg szolgáltatásaink kínálatát!

  Teljes körű webfejlesztési megoldásokat kínálunk. Ennek keretében olyan dinamikus weboldalakat hozunk létre, amelyek megtestesítik a vállalkozások kitűzőtt céljait. 

  Blog készítés

  Üzleti blog


  Építsen új csatornát a célközönsége eléréséhez és a kapcsolattartáshoz.


  Szolgáltatás bemutatása »
  Gyakran ismételt kérdések - Prezentációs weboldalak

  Prezentációs weboldal


  Egy prezentációs weboldal segíthet professzionálisan bemutatkozni.


  Szolgáltatás bemutatása »

  Webshop készítés az online értékesítések növeléséért!

  Egy fejlődő vállalkozás, mely termékek, szolgáltatások értékesítésével foglalkozik hamar belátja, hogy internetes eladásaihoz egy webshop létrehozása kiváló eszköz. Amennyiben megbízható kezekbe szeretné adni webshopja készítését, keressen minket bizalommal!

  Amire számíthat közös munkánk során:

  Az űrlap kitöltését követően:

  1. Kérjük, adja meg azon alapinformációkat melyek segítenek megalapozni közös üzlet-partneri viszonyunkat. Garantáljuk, hogy ezeket nem továbbítjuk harmadik félnek.
  2. Legfejebb egy hivatalos munkanapon belül válaszolunk a megkeresésére.
  3. Az első telefonos vagy online kommunikációs egyeztetés keretén belül meghatározzuk a célközönségét. Ez alapján elindítjuk közös projektünk első szakaszát.

  Weboldal rendelés

  Elfogadott fájltípusok: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum fájl méret: 8 MB.
  Az űrlap elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az RWeb adatvédelmi irányelveit.

  Legfrissebb publikációink

  Mai dátum: október 4, 2022

  Get a quote

  1. Please provide the basic information that will help us establish our joint business partnership, which we grant not to pass on to third parties.
  2. We will respond to your inquiry within one official working day.
  3. The first telephone or online communication consultation will take place, during which we will determine our target audience and launch the first phase of our joint project accordingly.

  Business website order

  Accepted file types: PDF, JPEG, JPG, PNG, DOCX, PSD maximum file size: 8 MB.
  By submitting this form, I confirm that I have read and agree to the RWeb Privacy Policy.

  Our latest publications

  Todays date:október 4, 2022
  RWEB-logo

  Tisztelt Látogató!